Language:

Do noored tulid Aluksnest heade tulemustega

Nädalavahetusel toimusid Aluksnes traditsioonilised rahvusvahelised judovõistlused, kuhu oli registreerunud üle 600 osaleja. Kohal oli 15 judoklubi Venemaalt, suur osalejate arv Valgevenest ning lisaks veel Läti paremik, leedukad ja poolakad. Uhked võistlejate nimekirjad näitavad, et tegu oli kõrgetasemelise turniiriga.

Do klubi oli esindatud 17 sportlasega ja tühjade kätega ei jäädud.
Tüdrukuid oli meil esindatud kolm ja kõik tulid koju medalitega. Kuldse medali sai kaela Anna Liisa Nurm U16-57 kg. Kaal kergemas klassis (-52kg) jäi meie tüdrukutel alistamata Valgevene tüdruk, kuid teised alistati kindlate võitudega. Hõbemedaliga naasesid Maria Tars ja pronksiga Annabel Nõmmik.
Poistest oli meie parimaks U16 vanuseklassi raskekaallane Samuel Mikk, kes kiire nelja võiduga saavutas kindla esikoha.
Finaali pääsesid ilusate võitudega veel U14 -60 kg Artur Türna, kes alistus pingelises esikoha heitluses Moskva esindajale ning Kabriel Kirna U14 +66 kg, kelle finaalmatš läks lisaajale ning kahjuks tuli alla vanduda Läti judokale. Tasuks mõlemale hõbemedal. Hõbedaga tuli koju ka Karl Martin Villako, kes U 14 -35 kg sai võidu Minski esindaja üle, kuid kaotas Moskvalasele.
Poistest sai pronksi veel Jari Matti Salonen, kes U14-66 kg kolmanda koha kohtumises sai magusa revanši eelmise nädala kaotuse eest klubikaaslase Jakob Varese üle. Peale Jakobi jõudsid veel medalimatšideni Kaspar Gutman U16-46kg, Martin Ottas U16-81 kg ja Kristo Kolossov U12-32 kg, kuid paraku pidid nad esimesena medalita jääma.
Kokkuvõttes korralik nädalavahetus 2-kulda 4 -hõbedat ja 2- pronksi.
Pildil Samuel Mikk
Aluksne.

Comments are closed.